Agenda

Een vrijwilligersdag of uitzendavond bijwonen? ZOA in het nieuws? Kijk regelmatig in onze agenda, dan blijft u op de hoogte van alle gebeurtenissen rond ZOA-Vluchtelingenzorg!
Benefietconcert Woerden
Locatie: Maranathakerk, wijk Molenvliet
Wanneer: 20.00 uur
Het christelijk mannenkoort Conforza geeft een benefietconcert ten behoeve van de noodhulp in Azie. Toegang is gratis. Arie Lock – oud voorzitter van het ZOA-bestuur, zal de avond openenen en sluiten. Opbrengst is voor Woord en Daad en ZOA.
Benefietconcert Zwolle
Locatie: Grote of St. Michaelskerk Zwolle
Wanneer: 20.00 uur
Benefietconcert Stadskanaal
Locatie: Poststraatkerk
Wanneer: 20.00 uur
Zaterdag 22 januari, aanvang 20.00 uur, in de Poststraatkerk in Stadskanaal. Diverse koren zullen deelnemen.
Benefietconcert Stadskanaal
Locatie: Poststraatkerk
Wanneer: 20.00 uur
Zaterdag 22 januari, aanvang 20.00 uur, in de Poststraatkerk in Stadskanaal. Diverse koren zullen deelnemen.
Samenzangavond Gorinchem
Locatie: Schuilkerk
Wanneer: 19.45 uur
D.V. zaterdagavond 5 maart wordt er in de Gorichemse Schuilkerk een samenzangavond georganiseerd. De opbrengst van de collecte is voor de slachtoffers in ZO-Azië bestemd.
Benefietconcert Amersfoort
Locatie: Kandelaarskerk Amersfoort
Wanneer: 20.00 uur
Op 26 februari a.s. wordt een benefietconcert gegeven in de Kandelaarskerk, Heiligenbergerweg 64, in Amersfoort. Aanvang 20.00 uur. Entree minimaal vijf euro. Entree minimaal vijf euro. Wim en Rebecca Buenk met muziekvrienden zullen zingen, begeleid door gitaar en een combo. Daarnaast is een kleine presentatie over het werk van ZOA. Meer informatie: 06 48114896.
Benefietconcert Nijkerk
Locatie: Kruiskerk
Wanneer: 20.00 uur
D.V. zaterdagavond 22 januari a.s. wordt er in de Kruiskerk aan de Venestraat 44 te Nijkerk een benefietconcert gehouden ten behoeve van de slachtoffers van de vloedgolf in ZO-Azië. Aanvang 20.00 uur. Drie gospelkoren verlenen hun medewerking: JOY uit Zeewolde, ALL RISE uit Bunschoten-Spakenburg en TIN SPERANSA uit Nijkerk. Intree: € 2.50. Collecte is voor de slachtoffers!
Benefiet-zangavond Ede
Locatie: De Ark – Ede
Wanneer: Onbekend
D.V. zaterdagavond 14 januari is er een zangavond in kerkgebouw de Ark te Ede. Doel: geld inzamelen voor de slachtoffers van de ramp van de zeebeving
Benefietconcert Zoetermeer
Locatie: Zoetermeer
Wanneer: 20.00 uur
Op zaterdag 8 januari wordt een concert gegeven in de kerk op het Piet Heinplein 13 in Zoetermeer, een initiatief van de christelijk gereformeerde kerk aldaar evenals de Nederlands gereformeerde kerk. De opbrengst is voor ZOA. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Entree 1 euro en nog een deurcollecte.
Benefietconcert kinderkoren Barneveld
Locatie: Oude Kerk in Barneveld
Wanneer: 19.30 uur
Diverse christelijke kinderkoren geven zaterdag 8 januari een benefietconcert in de Oude Kerk in Barneveld, aanvang 19.30 uur; de opbrengst is voor de noodhulpactie van Woord en Daad en ZOA.
Benefietconcert in Kampen voor de slachtoffers van de zeebeving in Azië
Locatie: De Bovenkerk te Kampen
Wanneer: vrijdag 14 januari 2005 om 20.00 uur
Op vrijdag 14 januari vindt een groot benefietconcert plaats in De Bovenkerk te Kampen. De opbrengst van deze actie is bestemd voor de noodhulpactie van ZOA-Vluchtelingenzorg voor de slachtoffers van de zeebeving in Azië. Het concert is een particulier initiatief van Hans en Jannie van Westering uit Wijk bij Duurstede, welke volledig wordt ondersteund door ZOA-Vluchtelingenzorg.
Nationale collecteweek ZOA-Vluchtelingenzorg
Locatie:
Wanneer: Van 10 tot en met 16 april 2005